Gulvservice i Aarhus

Gulvservice i Aarhus

Leder du efter en professionel gulvservice i Aarhus?

Hos Aarhus Gulvafslibning ApS lever vi af at genskabe eksisterende trægulve som var de lige blevet lagt som dugfriske planker. Og vi kan også forvandle dine gulve.

Ræk ud til os her på siden, hvis du vil have et godt tilbud – eller læs med herunder.

Lad de flotte trægulve pynte dit hjem med vores gulvservice i Aarhus

Gulvet er ikke blot en funktionel ting i vores hjem. Et gulv, der er træt og slidt, trækker en stor del fra det samlede indtryk man kan få af et rum. Følelsen af aldrig at kunne få gjort helt rent går ud over velværen ved at opholde sig i rummet.

Hvis dine gamle trægulve er som vi lige har beskrevet, så har vi gode nyheder til dig. For selvom du måske ikke kan forestille dig det lige nu, så er det faktisk muligt at forvandle dit nuværende gulv, så det ser nyt, moderne og friskt ud.

Trægulve skulle jo gerne bidrage med noget positivt til hjemmets atmosfære. Dét sørger vi for, at dine trægulve vil gøre.

Vi er i Aarhus – men betjener et større område

Aarhus Gulvafslibning har, som navnet flot røber, base i Aarhus. Men det betyder ikke, at vi ikke også bevæger os uden for bygrænsen.

Vi er nemlig også til stede med vores gulvservice i Silkeborg. Her bringer vi de flotte trægulve ind i hjemmene omkring de i forvejen fantastisk flotte Silkeborg-søer. Og har du brug for gulvservice i Skanderborg, eller gulvservice i Horsens, så er vi også allerede til stede der.

Kort sagt kan du nemt fange os i hele oplandet omkring Aarhus. Du rækker bare ud.

Kontakt os i dag

Ville du også ønske, at dine gamle trægulve så ud som var de monteret friske fra fabrikken? Så kontakt os i dag, og få et godt, uforpligtende tilbud på professionel gulvservice i Aarhus.

Ring til os på tlf.: 50 51 50 81, eller fortæl os om dit gulv på mail@aarhusgulvafslibning.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

gulvservice i Aarhus - Aarhus Gulvafslibning - Logo 1 - Gulvservice i Aarhus
340002677_615653107136900_6683209124182188342_n 340456663_753004479712731_8219330567157815214_n

Få et uforpligtende tilbud


Aarhus Gulvafslibning

Lorem ipsum dolor sit amet usu eli

Lorem ipsum dolor sit amet, usu elit nobis noster ei, ad congue legere soluta vim, id nec vero dicat dicant. Deserunt sententiae moderatius in cum, dolorum salutandi vim et, utinam suscipit definitionem an pri. Cum primis vulputate in, mei ne eius habeo intellegat.

Sadipscing reformidans cum in. Est nonumy definitionem et. No aperiam posidonium vel, mea an tempor aeterno cotidieque. Duo an esse nibh persius, mei ei modo consul. Sea alia soluta reprimique ei, ei virtute nostrud mea.