Gulvafslibning i Aarhus

Gulvafslibning i Aarhus

Ser dit trægulv efterhånden også kedeligt og slidt ud? Så kan vores professionelle gulvafslibning i Aarhus være en effektiv og budgetvenlig løsning for dig.

Solide trægulve er mildest talt fantastiske gulvløsninger. For når de slides på, så kan man genoprette det originale, friske udseende på gulvet ved at slibe det over og give det en god efterbehandling. Ofte kan det lade sig gøre mange gange.

Læs med herunder, hvor vi fortæller mere om hvad du får ud af vores gulvafslibningsservice i Århus.

Prøv den bedste gulvsliber i Aarhus

Hos Aarhus Gulvafslibning ApS går vi højt op i, at du får en god oplevelse med vores gulvsliber-service.

For det første tager vi en grundig dialog med dig inden vi kommer ud. Dialogen skal sikre, at vi er helt på bølgelængde hvad angår omfanget af gulvafslibningen – herunder det anslåede tidsforbrug samt din ønskede efterbehandling.

Vil du gerne have en fast pris inden vi laver en aftale tilbyder vi også at komme forbi for at tilse gulvets nuværende tilstand. Det gør det nemmere for os at vurdere hvor meget arbejde, gulvet kræver for at få det perfekte look.

Og når vi nu er ved prisen, så kan vi garantere, at du ikke kommer til at betale for meget hos os. Vi holder en lav timepris, så du også kan give dine gulve et friskt udtryk på et stramt budget.

Støvfri service

Afslibning af gulve er ofte forbundet med en masse støv og smuld. Men det skal du ikke være bekymret om hos os.

Hos Aarhus Gulvafslibning ApS benytter vi nemlig professionelt støvopsamlingsteknologi, der sikrer dine rum mod støv under processen. Så slipper du for at skulle tage rengøringshandskerne på efter vi er færdige.

Kontakt os i dag

Vil du have et uforpligtende tilbud fra en professionel gulvsliber i Århus? Så tøv ikke med at række ud til Aarhus Gulvafslibning ApS. Kontakt os på tlf.: 50 51 50 81, eller send os en besked på mail@aarhusgulvafslibning.dk, hvor du fortæller os om dine ønsker og størrelsen på dine gulve – så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud.

gulvafslibning i aarhus - Aarhus Gulvafslibning - Logo 1 - Gulvafslibning i Aarhus
340002677_615653107136900_6683209124182188342_n 340456663_753004479712731_8219330567157815214_n

Få et uforpligtende tilbud


Aarhus Gulvafslibning

Lorem ipsum dolor sit amet usu eli

Lorem ipsum dolor sit amet, usu elit nobis noster ei, ad congue legere soluta vim, id nec vero dicat dicant. Deserunt sententiae moderatius in cum, dolorum salutandi vim et, utinam suscipit definitionem an pri. Cum primis vulputate in, mei ne eius habeo intellegat.

Sadipscing reformidans cum in. Est nonumy definitionem et. No aperiam posidonium vel, mea an tempor aeterno cotidieque. Duo an esse nibh persius, mei ei modo consul. Sea alia soluta reprimique ei, ei virtute nostrud mea.