Gulvafslibning i Silkeborg

Din leverandør af gulvafslibning i Silkeborg

Kan du ikke få rengjort trægulvet i bund? Ser det konstant slidt og træls ud?

I så fald vil vi hos Aarhus Gulvafslibning ApS elske at gøre en forskel for dig. Hos os er vi ikke blot tilstede i smilets by, men også i det smukke Silkeborg som gulvsliber.

Læs med herunder, hvor vi fortæller dig hvordan vores service – gulvafslibning i Silkeborg – kan gøre en konkret forskel for dine gulve, og for atmosfæren i dit hjem.

Mærk forskellen med en professionel gulvsliber i Silkeborg

Hvis du har solide trægulve ved du garanteret, at en professionel gulvafslibning kan gøre en stor forskel for udtrykket i dit hjem. Men vidste du også, at forskellen er til at mærke?

Det er rigtigt nok. Et gammelt trægulv, der er slidt og beskidt, føles også sådan at gå på. Og trægulvets udtryk smitter desuden også af på resten af rummet.

Men vi kan love dig én ting: Et dugfriskt trægulv, der er nyslebet og behandlet efter alle kunstens regler, gør en forskel, der kan mærkes. Både for udtrykket, for følelsen og for oplevelsen i dine rum.

Vi går efter det perfekte resultat

Bestiller du vores gulvafslibning i Silkeborg får dit gulv vores fulde opmærksomhed. Målet er klart: Resultatet skal være perfekt. Som var gulvet komplet nylagt, og træet hentet direkte ind fra savværket.

Når vi har slebet dit gulv efterbehandler vi det selvfølgelig, så det både bliver slidstærkt og får det rigtige udtryk. Mht. efterbehandlinger, så har vi flere forskellige muligheder, du kan vælge imellem. Vi står selvfølgelig parate til at rådgive dig, skulle du ønske det.

Kontakt os i dag

Lyder det fristende? Så ved du godt hvad du skal gøre nu.

Ræk ud til os, og fortæl os om de af dine trægulve, der kunne nyde godt af en professionel gulvslibers hånd. Ring til os på tlf.: 50 51 50 81, eller skriv en besked på mail@aarhusgulvafslibning.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et godt, uforpligtende tilbud.

gulvafslibning i silkeborg - Aarhus Gulvafslibning - Logo 1 - Gulvafslibning i Silkeborg
340002677_615653107136900_6683209124182188342_n 340456663_753004479712731_8219330567157815214_n

Få et uforpligtende tilbud


Aarhus Gulvafslibning

Lorem ipsum dolor sit amet usu eli

Lorem ipsum dolor sit amet, usu elit nobis noster ei, ad congue legere soluta vim, id nec vero dicat dicant. Deserunt sententiae moderatius in cum, dolorum salutandi vim et, utinam suscipit definitionem an pri. Cum primis vulputate in, mei ne eius habeo intellegat.

Sadipscing reformidans cum in. Est nonumy definitionem et. No aperiam posidonium vel, mea an tempor aeterno cotidieque. Duo an esse nibh persius, mei ei modo consul. Sea alia soluta reprimique ei, ei virtute nostrud mea.