Gulvafslibning i Skanderborg

Din leverandør af gulvafslibning i Skanderborg

Har du brug for en professionel gulvafslibning i Skanderborg?

Så sidder vi inde med de bedste gulvmænd og -slibere i byen. Hos Aarhus Gulvafslibning ApS er vi nemlig til stede i hele oplandet – og det gælder også i Smukfestens hjemby. Vi foretager både gulvafslibning og gulvafhøvling i Skanderborg, og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig.

Læs med herunder, og se hvordan vi puster nyt liv dine gamle trægulve.

Trægulve skal have en kærlig hånd i ny og næ

Et trægulv er blandt de bedste gulvløsninger, der er at finde derude. Trægulvet er nemlig både holdbart og rustikt, og så tilføjer det en masse liv og spil til rummet.

Men trægulve bliver også udsatte for tidens tand og tarv. Almindelig brug, trafik i rummet og skidt og snavs får med tiden sat sine spor på trægulvet, så det mister sit oprindelige udtryk. Så er det vigtigt at give det en kærlig hånd for at bevare gulvets liv og flor.

Dét får du med vores gulvmand i Skanderborg

Her kommer vores professionelle gulvafslibning i Skanderborg ind i billedet. Når du rækker ud til os vil vores gulvmand i Skanderborg komme forbi dig, og besigtige dit gulv – ganske gratis, selvfølgelig.

Her vil vi både tage bestik af gulvets nuværende tilstand, samt rummets størrelse og form. Ud fra disse parametre giver vi dig et uforpligtende tilbud med en fast pris. Accepterer du vores tilbud får vi en aftale i kalenderen med det samme.

Inden vi kommer ud til dig er det din opgave at rydde rummet for inventar, så vi kan komme til. Herfra tager vi fat, både med gulvsliber, olie og/eller lak – og efter nogle timer, når gulvet er tørt, er rummet klar til at blive genindrettet.

Så bliver det ikke nemmere at få en professionel gulvsliber i Skanderborg. Og vi garanterer også, at du i miles omkreds ikke finder flottere trægulve end dem, vi lige har behandlet.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Et gammelt trægulv, som var det 100% nyt – lyder det som noget for dig?

Så er det nu du skal række ud til os. Ring til os på tlf.: 50 51 50 81, eller send os informationer om dit gulv på mail@aarhusgulvafslibning.dk – så vender vi tilbage til dig med et godt, uforpligtende tilbud.

Gulvafslibning i Skanderborg - Aarhus Gulvafslibning - Logo 1 - Gulvafslibning i Skanderborg
340002677_615653107136900_6683209124182188342_n 340456663_753004479712731_8219330567157815214_n

Få et uforpligtende tilbud


Aarhus Gulvafslibning

Lorem ipsum dolor sit amet usu eli

Lorem ipsum dolor sit amet, usu elit nobis noster ei, ad congue legere soluta vim, id nec vero dicat dicant. Deserunt sententiae moderatius in cum, dolorum salutandi vim et, utinam suscipit definitionem an pri. Cum primis vulputate in, mei ne eius habeo intellegat.

Sadipscing reformidans cum in. Est nonumy definitionem et. No aperiam posidonium vel, mea an tempor aeterno cotidieque. Duo an esse nibh persius, mei ei modo consul. Sea alia soluta reprimique ei, ei virtute nostrud mea.